Min historie

Det regnede, men det var sommer. Jeg, Nanna Stærmose, stod på ladet af en lastbil og hujede med min studenterhue i den ene hånd, hver gang en bil overhalede os på de fynske landeveje.
Jeg var 21 år og drømte om to ting.

Jeg ville ud i verden, og jeg ville leve af at skrive. Jeg havde set en TV-udsendelse, hvor forfatteren, Ib Michael, sad i en bambushytte på en eksotisk strand og skrev på sin bærbare computer, og jeg tænkte, at det måtte være det bedste job i verden.

Nanna Stærmose, journalist og formidler
Jeg så allerede visitkortet for mig. Alligevel gik der en del år med udlandsophold, rejser, forskellige studier, vikariater og opstart af min egen café inden jeg søgte ind på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet.

Jeg var 30 år, og det føltes som det mest rigtige nogensinde at lære om vinkling, sprog og fortælleteknikker. Derfor er jeg taknemmelig for, at jeg i dag er journalist og lever af at skrive og formidle.

Alle de erfaringer og kundskaber jeg har tilegnet mig hen ad vejen, har jeg kogt ned til mit koncept her i Historiefabrikken, der i dag tilbyder tre produkter:

Det er endnu ikke blevet til en bambushytte på en eksotisk ø. Indtil videre holder jeg til i mit skønne kontorfællesskab, Gangart, på Nørrebro i København.

PS. Hvis du undrer dig over billedet med hunden, så hedder hun Coco, bor hos mig på tredje sal på Østerbro i København og er genstand for endnu et af mine skriveprojekter, nemlig min blog: Os med hund på tredje

Nanna Stærmose

Foredragsholder

Journalist

Historiefortæller